Ervaringen

Alles in de omgeving lijkt tot leven te komen, het tastbare en niet tastbare
“Elke keer als ik Mimi hoor klanken is het een andere beleving. Alles in de omgeving lijkt tot leven te komen, het tastbare en niet tastbare.
We waren eens op een workshop waar een muzikant samen met een groep mensen wilde klanken
begeleid met wat instrumentjes. Dat werkte niet zo tot dat Mimi begon te klanken.
Ik ervoer dat de mensen letterlijk tot leven kwamen, alsof het speelse in hun wakker werd gemaakt zodat
ze spontaan begonnen mee te doen.
Ook in de natuur….de sfeer, de atmosfeer verandert. De bloemen, het gras, de bomen en waarschijnlijk ook de natuurwezens..
er komt meer leven in.
In Peru, Macchu Picchu, klankte ze ook en ook daar veranderde de energie.
Wat kan ik zeggen…zorg dat je het eens meemaakt en voel van binnen wat het met je doet.”
Myka – Amsterdam

Ik gun dit ook aan heel veel anderen
Ik heb een keer een workshop van Mimi gevolgd, haar aanpak was nieuw voor mij, daarmee verrassend en het trok mijn interesse. Onlangs heb ik besloten individuele consulten bij haar te doen. Waarom?
Sommigen zien mij als een makkelijk gezelschap, gezellig en geïnteresseerd. Geen probleem toch? Maar ik weet hoe moeilijk ik sommigen dingen vond. Bijvoorbeeld eenduidig en duidelijk zeggen wat ik wilde, anderen begrenzen als ze over mijn grens gingen of voor mezelf opkomen bij mensen met een sterke mening of mensen die snel geïrriteerd raken, dat vond ik heel moeilijk en spannend. En ook in mijn gezin, had ik moeite om voor mijn wensen uit te komen.
Mijn ervaring:
Ach een toon maken, dat doe je toch even? Nou, al kan ik soms best goed babbelen, als ik tonen maak gaan ze schor, haperend, ze vallen weg…echt heel apart om te ervaren. Zo simpel blijkt dat niet te zijn is mijn ervaring. En Mimi ondersteunt me om me te laten horen, stimuleert me om mijn klanken te maken, helpt me om vertrouwen op te bouwen door haar veilige, lieve, bemoedigende aanwezigheid.
Waar sta ik nu?
Ik heb nu 3 consulten gehad. In de laatste ging het erom mijn eigen persoonlijke klank te maken, het was best spannend en de warmte brak me op een gegeven moment ook echt uit …echter met de ondersteuning van Mimi ging ik klankend op weg om mijn toon te vinden…dat was geweldig…ik kwam in contact met een heel nieuw en heel mooi stuk van mezelf. Zo mooi!
Ik merk dat ik me meer uitspreek thuis hoe dingen voor me zijn, soms zeg ik gewoon dat ik me heel onhandig voel om nu te zeggen wat ik graag zou willen, dat ik me schaam om mijn behoeften te uiten als die anders zijn als anderen. En dat alles geeft me een plek. Ik voel, ik besta. Als mijn klank er van mij mag zijn, dan mag ik er van mezelf zijn, en instant houden anderen vanzelf rekening met mij, ze zien me. Ik wist niet dat het eigenlijk zo simpel is.
Dank je wel Mimi, voor het helpen om mijn eigen goud op te delven in mijzelf. Ik ben het waard. Ook ik ben een mooi mens. Met recht van leven. Dat durf ik nu te zeggen.
Ik gun dit ook aan heel veel anderen.”
Jeantilette

Ik zag en voelde echt knopen ontwarren tijdens het klanken
Wat bijzonder was de vocalhealings ervaring bij Mimi. Zij is als mens al heel fijn en ruimhartig maar dan het klankbad en wat dit daarna tot resultaat had. Heerlijk. En bevrijdend en speciaal ook. Ik zag als het ware knopen ontward worden terwijl Mimi klankte. De effecten zijn blijvend. Dank!
Caroline – Amsterdam

 

Wil jij ook je ervaring bij Mimi delen met anderen? Mail deze dan en dan komt die erbij te staan.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+